10:30

Värö United

Referat: Varbergs GIF - Värö United

Andra matchen i serien och denna gång stod Värö United för motståndet.

Vi startade matchen lite trevande och blev lite överraskade av att Värö gick till anfall, fick inte riktigt ordning på passninagrna och det kändes lite virrigt i början. Sannolik orsak var nog att vi spelade på konstgräs och det kändes som att bollen studsade ifrån oss ibland.

Efter 4-5 minuter fick vi dock hål på deras målvakt som först räddade ett antal skott från oss och då kändes det som att det lossnade. Vi var mer aggresiva i anfallet och passningarna började gå fram bättre. Vi gjorde alla mål i halvleken fast ett var oturligt nog i eget mål efter lite missförstånd, sånt händer ibland. 5-1 var halvtidsresultatet.

Andra halvlek fortsatte som den första slutade, vi trummade på bra och hade många fler skott på mål än de 4 som gick in för oss i andra. Värö lyckades få in en boll.

När slutsignalen ljöd var slutresultatet 9-2 och ännu en välförtjänt seger bärgad.